Jelovnik

Nova rezervacija

Supe

  • Domaća supa sa taranom 400
  • Paradajz čorba (posno) 380
  • Sezonski potaž (posno) 400

Pasta

Predjela

  • Prebranac 480
  • Cvekla humus 580

    orasi, pinjoli, badem, fokaća

  • Švargla 680

    krem freš, ren, kisela paprika, ribanac, raženi hleb

  • Mus od zečetine 1380

    brioš, puter od maline

  • Tartar biftek 1880

    majonez, slačica, krem od žumanaca, brioš


  • Suvo 1890

    kulen u kati, kobasica, slanina, svinjski vrat, pečenica, šunka

  • Sir 1890

    rolovani kravlji sir, kravlji tvrdi sir, koziji zreli, koziji tvrdi sir

  • Gibanica 1080

    mlaćenica

  • Slanina od sremačke mangulice 120g 880
  • Šunka iz Laćarka 120g 1200

Glavna jela

  • Svinjska potrbušina 1580

    podvarak, pire od celera, kroket od svinjskih obraza

  • Svinjski vrat 1680

    cvekla, malina, tonka

  • Svinjska rebra 1680

    fermentisani kupus, okonomijaki sos, majonez

  • Jagnjeća kolenica 3480

    krompir, demiglas sos

  • Teleća potkolenica 2400

    krema od karfiola, paljeni karfiol, sos sa koštanom srži

  • Kupus šnicla 880

    indijski orah, kimči (posno)

  • Vege sarme 980

    raštan, mileram, ukiseljeno povrće (može posno)

  • Gregada od smuđa 2280

    krompir, blitva

Stekovi iz Mibrase

Salate

  • Mix zelenih salata 380
  • Turšija 380
  • Kiseli kupus 380
  • Cvekla salata sa sirom 380

Sosevi

  • Demiglas 380
  • Chimicuri 380

Prilozi

  • Pečeni krompir sa ruzmarinom 390
  • Sotirano povrće 450

Deserti

  • Bundeva kolač 550

    pistaći, pomorandža

  • Bela čokolada 550

    nugat, vanila sos

Dečiji meni

  • Pasta / paradajz sos
    ili puter, parmesan
    780
  • Panirana riba sa krompirom 880

Posni meni

Predjela

Glavna jela

  • Smuđ 1380

    file smuđa, suvo grožđe, čips palenta pasta

  • Gljive 1080

    ragu malloredush pasta

  • Kupus šnicla 880

    indijski orah, kimči

  • Vege sarma 1280

    raštan, mileram, ukiseljeno povrće

  • Gregada od smuđa 2280

    blitva, krompir

NY Chef’s degustacioni meni

Amuse bouche

NY Riblji degustacioni meni

Amuse bouche

NY Veganski degustacioni meni

Amuse bouche