Jelovnik
Supe
-
Domaća supa sa taranom 400
-
Paradajz čorba (posno) 380
-
Sezonski potaž (posno) 400
Pasta
-
Smuđ 1380
file smuđa, suvo grožđe, čips palenta
-
Zec 1380
pljukanci, tikvica čips
-
Anolini 1380
srce, dzigerica, celer pire, čips od luka
-
Gljive 1080
sa Fruške gore
-
*Pasta smuđ i pasta sa gljivama mogu biti posne
Predjela
-
Prebranac 480
-
Cvekla humus 580
orasi, pinjoli, badem, fokaća
-
Švargla 680
krem freš, ren, kisela paprika, ribanac, raženi hleb
-
Mus od zečetine 1380
brioš, puter od maline
-
Tartar biftek 1880
majonez, slačica, krem od žumanaca, brioš
-
Suvo 1890
kulen u kati, kobasica, slanina, svinjski vrat, pečenica, šunka
-
Sir 1890
rolovani kravlji sir, kravlji tvrdi sir, koziji zreli, koziji tvrdi sir
-
Gibanica 1080
mlaćenica
-
Slanina od sremačke mangulice 120g 880
-
Šunka iz Laćarka 120g 1200
Glavna jela
-
Svinjska potrbušina 1580
podvarak, pire od celera, kroket od svinjskih obraza
-
Svinjski vrat 1680
cvekla, malina, tonka
-
Svinjska rebra 1680
fermentisani kupus, okonomijaki sos, majonez
-
Jagnjeća kolenica 3480
krompir, demiglas sos
-
Teleća potkolenica 2400
krema od karfiola, paljeni karfiol, sos sa koštanom srži
-
Kupus šnicla 880
indijski orah, kimči (posno)
-
Vege sarme 980
raštan, mileram, ukiseljeno povrće (može posno)
-
Gregada od smuđa 2280
krompir, blitva
Stekovi iz Mibrase
-
Dry Age Angus Rib Eye 100g 1280
-
Svinjski kotlet 400g 1580
-
Biftek u aromatizovanom ulju 280 g 3500
-
*stekovi se služe bez priloga i sosa
Salate
-
Mix zelenih salata 380
-
Turšija 380
-
Kiseli kupus 380
-
Cvekla salata sa sirom 380
Sosevi
-
Demiglas 380
-
Chimicuri 380
Prilozi
-
Pečeni krompir sa ruzmarinom 390
-
Sotirano povrće 450
Deserti
-
Bundeva kolač 550
pistaći, pomorandža
-
Bela čokolada 550
nugat, vanila sos
Dečiji meni
-
Pasta / paradajz sos
ili puter, parmesan 780
-
Panirana riba sa krompirom 880
Posni meni
Predjela
-
Prebranac 480
-
Cvekla humus 580
-
Paradjz čorba 380
-
Sezonski potaž 400
Glavna jela
-
Smuđ 1380
file smuđa, suvo grožđe, čips palenta pasta
-
Gljive 1080
ragu malloredush pasta
-
Kupus šnicla 880
indijski orah, kimči
-
Vege sarma 1280
raštan, mileram, ukiseljeno povrće
-
Gregada od smuđa 2280
blitva, krompir
NY Chef’s degustacioni meni
Amuse bouche
-
Teleći carpaccio
dunja, gel od zove, komorač
-
Anolini pasta
srce, jetra od praseta, celer pire, čips od luka
-
Ragu od divljih pečuraka
domaća pasta
-
Jagnjetina rolovana
potatoes au gratin,demiglas
-
Bela čokolada
mus od crne čokolade,sos od vanile
NY Riblji degustacioni meni
Amuse bouche
-
Tartar od morske ribe
kruška, limun, palenta čips
-
Bisk
kremasta supa od ribe i rakova
-
Cappelleti
punjeni morskom ribom
-
Grilovani file brancina
karfiol, prokelj,sos od belog vina
-
Kolač od bundeve
krema od pistaća,sok od pomorandže
NY Veganski degustacioni meni
Amuse bouche
-
Humus
cvekla, pistać, badem listići, semenke suncokreta
-
Divlje pečurke sa Fruške Gore
domaća FIG pasta
-
Šnicla od kupusa
sos indijski orah, kimči
-
Vege sarma
raštan, femrmentisano povrće
-
Sirovi kolač